doctor image

Στάμου Γ. Χρήστος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Έχει εργαστεί ως επιμελητής της Δερματολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β' Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Στάμου είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΣΣΑΣ και το τμήμα της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002 με βαθμό “Λίαν Καλώς” καθώς και Στρατιωτικό έπαινο αριστείας. Το 2002 κατατάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό ως Αξιωματικός Υγειονομικού – Ιατρός , με το βαθμό του Σημαιοφόρου. Μετά απο 16 μήνες εκπαίδευσης στις κλινικές και τα τμήματα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) ολοκληρώσε το σχολείο Ναυτικής Ιατρικής και το σχολείο Καταδυτικής και Υπερβαρικής Ιατρικής. Κατά την ίδια χρονιά πιστοποιήθηκε στην προνοσοκομειακή παροχή Ά βοηθειών ATLS απο το Αμερικάνικο Κολλέγιο Χειρουργών και στο ALS ( Advanced Life Support) από την ελληνική εταιρεία προνοσοκομειακής φροντίδας.
Στη συνέχεια το 2003 τοποθετήθηκε τμηματάρχης του Θεραπευτηρίου στη Ναυαρχίδα του Στόλου, τη Φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ 2000 ΗΝ “ ΥΔΡΑ” . Το 2006 μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ αρχικά στο Ford Leonard Wood του Missouri και στη συνέχεια στη ναυτική Βαση Norfolk στη Virginia στον Ραδιοβιοχημικό πόλεμο και στην σχεδίαση και αντιμετώπιση απωλειών υγείας – λαμβάνοντας με διάκριση το πτυχίο DPOS (Disaster Preparedness Operations Specialist) .
Από το 2007 ακολούθησε για 3 έτη εκπαίδευση στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων “Ανδρέας Συγγρός” , υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Δερματολόγου κ Κατσάμπα Ανδρέα ,όπου μετά από επιτυχή εξέταση του απονεμήθηκε ο τίτλος της ειδικότητας του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.
Το 2008 ο δερματολόγος μετεκπαιδεύτηκε στην τεχνική της δερματοσκόπησης και στην ογκολογία δέρματος στο Πανεπιστήμιο του Graz – Αυστρία όπου και έλαβε αντίστοιχο δίπλωμα – πιστοποίηση. Από το 2008 είναι επίσης μέλος του Euroderm Excellence Society στο οποίο συμμετέχουν αριστούχοι δερματολόγοι από κάθε χώρα της Ευρώπης.
Το έτος 2010 μετατέθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας ως τμηματάρχης του Δερματολογικού Ιατρείου και υπέθυνος για την εκπαίδευση του προσωπικού του Νοσοκομείου για 2 έτη .
Το 2012 ακολούθησε μετεκπαίδευση στη ΄Β Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” στο Χαϊδάρι υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Δερματολόγου κ Ρηγόπουλου Δημήτριου, κατά την οποία ήταν υπεύθυνος για την κλινική των νοσηλευομένων ασθενών και συμμετείχε ενεργά στο κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο της κλινικής. Ιδιαίτερα γνωστικά αντικείμενα της μετεκπαίδευσης του ήταν η ψωρίαση , η παιδοδερματολογία και η φωτοδυναμική θεραπεία. Κατά την παρουσία του ως επιμελητης στα εξωτερικά ιατρεία, συμμετείχε στην οργάνωση και λειτουργία του εξωτερικού Παιδοδερματολογικού Ιατρείου και του Ιατρείου Αφροδισίων Νοσημάτων.
Το 2013 ως δερματολόγος, επέστρεψε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) , ως επιμελητής της Δερματολογικής Κλινικής ενώ παρέμεινε επιστημονικός συνεργάτης της ΄Β Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ”. Ο ιατρός είναι μέλος της ΕΔΑΕ (Ένωση Δερματολόγων Αφροδισιολόγων Ελλάδος), της Αμερικάνικης Ένωσης Δερματολόγων (AAD), της διεθνούς εταιρίας αισθητικής και επανορθωτικής ιατρικής και πολλών άλλων ιατρικών εταιριών.
Ο Δερματολόγος Χρήστος Στάμου έχει συμμετοχή ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού, ενώ συμμετέχει διαρκώς σε εγχώρια και διεθνή μετεκπαιδευτικά σεμινάρια με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο τις φλεγμονώδεις παθήσεις και την ογκολογία δέρματος καθώς και την αισθητική – κοσμετολογική δερματολογία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενσωμάτωση στην καθημερινή ιατρική πρακτική των πλέον σύγχρονων και αποτελεσματικών διαγνωστικών και θεραπευτικών λύσεων.


Εξειδίκευση

  • Δερματοσκόπηση
  • Ογκολογία δέρματος

Καλυπτόμενες ασφάλειες

  • Δημόσια
  • Ιδιωτική

Προσωπική ιστοσελίδα

www.dermadvance.gr

Πως μπορεί να γίνει η αφαίρεση τατουάζ και να αποκτήσουμε ένα καθαρό δέρμα;

Ο δερματολόγος, Χρήστος Στάμου, μας εξηγεί πως μπορεί να γίνει αφαίρεση τατουάζ αλλά και ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής.

Τι είναι τα κονδυλώματα και πως αντιμετωπίζονται;

Ο δερματολόγος, Χρήστος Στάμου, μας εξηγεί τι είναι τα κονδυλώματα αλλά και πως αντιμετωπίζονται.

Τι είναι το coolsculpting;

Ο δερματολόγος, Χρήστος Στάμου, μας εξηγεί τι είναι το coolsculpting και ποια τα αποτελέσματα στο γυναικείο σώμα.

Τι είναι η ακμή και πως αντιμετωπίζεται;

Ο δερματολόγος, Χρήστος Στάμου, μας εξηγεί τι είναι η ακμή αλλά και πως αντιμετωπίζεται.

Διαθέσιμες ώρες

Κατόπιν ραντεβού
Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-20:00
Σάββατο 10:00-14:00


Τηλέφωνο επικοινωνίας

Κάνε κλικ για να εμφανιστεί το τηλέφωνο