Βρες τον γιατρό σου! Κέρδισε την φροντίδα που χρειάζεσαι!

Κία Παπαδοπούλου
Δημοσιογράφος

Το Doctorweb.gr είναι το πρώτο site ανεύρεσης γιατρών, που σου δίνει την δυνατότητα να δεις, αλλά και να ακούσεις τους γιατρούς, να μιλούν για την πάθηση που σε απασχολεί. Είναι το μοναδικό site που σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψεις τους χώρους του ιατρείου πριν το επισκεφθείς, να γνωρίσεις την ομάδα του γιατρού μέσα από το προφίλ του, αλλά και να μάθεις πόσο κοστίζει η επίσκεψη. Μπορείτε λοιπόν, να διαλέξετε μόνοι σας τον γιατρό που θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και να κλείσετε το ραντεβού μέσα από το <b>Doctorweb.gr</b>, εντελώς δωρεάν. Όταν φτάσετε λοιπόν στο ιατρείο του, θα είναι πλέον όλα οικία για εσάς! Θα έχετε διαλέξει τον γιατρό που πραγματικά σας ταιριάζει!

Στην Ελλάδα, έχουμε την χαρά και την τύχη να έχουμε πολλούς και καλούς γιατρούς. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές, που κάποιος δικός μας άνθρωπος μας έχει συστήσει ένα γιατρό, που ο ίδιος τον θεωρεί εξαιρετικό, αλλά εμείς φύγαμε από το ιατρείο του απογοητευμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά, ο γιατρός με τον ασθενή πρέπει να έχουν «χημεία»! Στο Doctorweb.gr μπορείτε να δείτε αλλά και να ακούσετε τον γιατρό, να σας εξηγεί πως αντιμετωπίζουμε μία πάθηση. Έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε μέσα από το προφίλ του το βιογραφικό του. Έχετε πολύ απλά την ευκαιρία, να βρείτε τον γιατρό που πραγματικά σας ταιριάζει. Τον άνθρωπο, που θα νιώθετε ασφάλεια στα χέρια του.

Ο στόχος μας


Το Doctorweb.gr έχει στόχο, να δημιουργήσει ένα δίκτυο, για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με όλους του γιατρούς στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Να «χτίσει» με γερές βάσεις, μια σωστή σχέση ανάμεσα στον γιατρό και τον ασθενή. Να ενημερώσει αλλά και να προσφέρει δωρεάν την δυνατότητα στον ασθενή να διαλέξει τον γιατρό που ο ίδιος επιθυμεί.

Το Doctorweb.gr είναι μία Ελληνική εταιρεία που «γεννήθηκε» από μία συντάκτρια υγείας την 1η Μαρτίου του 2015. Η βασική μας ομάδα αποτελείται από ιατρικούς συντάκτες, γραφίστες, προγραμματιστές, φωτογράφους, οπερατέρ, ηχολήπτες, μοντέρ αλλά και ιατρικούς επισκέπτες. Με βασικές μας αρχές το χαμόγελο, την θετική ενέργεια, την αισιοδοξία αλλά και την διάθεση για πολύ και καλή δουλειά κάνουμε την αρχή σε νέο σύστημα υγείας όπως το έχουμε ονειρευτεί!

Βρες τους γιατρούς που είναι δίπλα σου εύκολα και δωρεάν!
Ανακάλυψε την λύση στο πρόβλημα υγείας που σε ταλαιπωρεί!